Nya versioner av ordträningsprogrammet

Nya versioner av ordträningsprogrammet


Version 2

Ladda ned traningsprogramv2.zip

(Om du har laddat ned träningsprogrammet och det inte fungerar, följ denna länk för att ladda ned och installera en extra modul som din dator behöver: Extra modul)

Nytt En bugg har rapporterats in. Läs mer om den och hur du löser den längst ner på sidan.


Programmet har följande nya funktioner:

  • Numera slumpar programmet ut alla ord i ordlistan minst en gång, innan utslumpade ord upprepas. Det garanterar att du inte missar något ord, utan du får chans att träna på alla orden i ordlistan.


  • Numera kan du bocka för att du kan ett ord. Då kommer det ordet inte att slumpas ut mer, och du kan fokusera på de ord du inte kan.
  • Ovan saker sparas dessutom efter att du stängt ner programmet. Sparningen görs till en fil som får namnet "övningsdata.txt".

  • Numera kan du också dölja de 5 svarsalternativen. Då får du chans att tänka efter om du kan ordets definition, utan någon som helst hjälp. Det är bra om du vill kontrollera att du verkligen kan ordet.

Inrapporterad bugg:
En bugg har rapporterats in där programmet plötsligt har slutat fungera. Den verkar bero på att filen övningsdata.txt har blivit korrupt av någon anledning. Om detta inräffar så ta bort filen, så skapar programmet en ny nästa gång det startas. Om du inte ser filen så gå på Verktyg->Mappalternativ->Visning och bocka i "Visa dolda filer eller mappar". Alternativt kan du ladda ned hela programmet igen. Se bara till att spara den gamla ordlistan först och kopiera in den sedan i den nya mappen.

Tillbaka till huvudsidan